Misiunea Casei Corpului Didactic a Municipiului Bucureşti este promovarea inovaţiei şi a reformei în educaţie, asigurarea cadrului pentru dezvoltarea instituţională a unităţilor de învăţământ preuniversitar, pentru dezvoltarea personală şi în profesie a personalului încadrat, în corelaţie cu standardele ocupaţionale şi de formare continuă, cu standardele de calitate şi cu sistemul competenţelor profesionale şi transversale necesare evoluţiei în cariera didactică, precum şi în conformitate cu politicile şi strategiile naţionale şi europene în domeniul educaţiei.

CENTENARUL ROMÂNIEI 1918 - 2018

Puteți vizualiza și în format youtube accesând butonul youtube din fiecare player video, precum și să transmiteți prietenilor pe rețelele de socializare ! Vizionare plăcută !

Pe data de 26 noiembrie 2017 a avut loc deschiderea Anului Centenar la Teatrul Naţional Bucureşti, printr-un spectacol dedicat oficialităţilor şi invitaţilor speciali, regizat de Ion Caramitru. Proiectul de video mapping realizat de Mindscape Studio special pentru acest eveniment a transformat fațada teatrului într-un imens tablou virtual, unde au fost prezentate cele mai importante evenimente istorice care au înfăptuit Marea Unire de la 1918.

 

Centenarul României

 

Unirea teritoriilor locuite de români (Basarabia, Bucovina și Transilvania) cu patria-mamă s-a realizat ca urmare a luptei națiunii noastre în Primul Război și a unui context internațional favorabil.

 

Portal: România în Primul Război Mondial

Excepționala biodiversitate a României, celebrată la Londra ca parte a programului aniversar al Centenarului Marii Uniri

Identitea vizuală a Centenarului Marii Uniri de la 1918