Misiunea Casei Corpului Didactic a Municipiului Bucureşti este promovarea inovaţiei şi a reformei în educaţie, asigurarea cadrului pentru dezvoltarea instituţională a unităţilor de învăţământ preuniversitar, pentru dezvoltarea personală şi în profesie a personalului încadrat, în corelaţie cu standardele ocupaţionale şi de formare continuă, cu standardele de calitate şi cu sistemul competenţelor profesionale şi transversale necesare evoluţiei în cariera didactică, precum şi în conformitate cu politicile şi strategiile naţionale şi europene în domeniul educaţiei.

n contextul Zilei Naționale a Lecturii, vă informăm prin prezenta că vom derula, în perioada 15-18 februarie 2022, proiectul Profesorii citesc pentru profesori,.

Vă invităm să fiți alături de comunitatea Casei Corpului Didactic a Municipiului București prin realizarea unui material audio-video de 3-5 minute în care să prezentați o carte utilă pentru profesori (în activitatea didactică sau în dezvoltarea personală), pentru a contribui la colecția de resurse de pe site-ul nostru.
În film, vă rugăm să vă prezentați, să argumentați alegerea cărții și să citiți un fragment pe care îl considerați relevant. Filmele vor fi încărcate pe canalul de youtube al Casei Corpului Didactic a Municipiului București și vor fi distribuite pe pagina de Facebook a Casei Corpului Didactic a Municipiului București.
Materialul audio-video se încarcă în formularul de înscriere. (https://forms.gle/HFSd2dnjYJe3PkHX6)
Termen: 15 februarie 2022, ora 16.00.

Important!
Filmele care depășesc durata de 5 minute nu vor fi luate în considerare.

Pentru informații suplimentare: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Vă așteptăm alături de comunitatea CCDB!