Misiunea Casei Corpului Didactic a Municipiului Bucureşti este promovarea inovaţiei şi a reformei în educaţie, asigurarea cadrului pentru dezvoltarea instituţională a unităţilor de învăţământ preuniversitar, pentru dezvoltarea personală şi în profesie a personalului încadrat, în corelaţie cu standardele ocupaţionale şi de formare continuă, cu standardele de calitate şi cu sistemul competenţelor profesionale şi transversale necesare evoluţiei în cariera didactică, precum şi în conformitate cu politicile şi strategiile naţionale şi europene în domeniul educaţiei.

În contextul Zilei Mondiale a Poeziei, sărbătorită în fiecare an în ziua de 21 martie, pregătim o ediție specială a revistei Atelier Didactic dedicată bunelor practici din școli, din acest an școlar sau din anii școlari anteriori, care au ca scop stimularea interesului elevilor pentru scrierea creativă și pentru poezie, ca parte a patrimoniului cultural național și mondial.
Vă invităm să contribuiți cu exemple de activități desfășurate la nivelul clasei, respectiv la nivelul școlii. În descrierea activităților, vă rugăm să precizați: titlul, obiectivele urmărite, participanții, resursele necesare, modalitatea de desfășurare.
Materialele (text și fotografii) vor fi trimise prin email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. până joi, 28 martie 2024.
Vă așteptăm!