The mission of the Teacher Training Centre of Bucharest is to promote innovation and reform in education, to provide the framework for personal and professional development of the teaching staff from pre-university education, according to professional competencies established by quality and professional standards for teachers, and in compliance with national and European policies and strategies for education.

Casa Corpului Didactic a Municipiului Bucureşti şi Asociaţia pentru formare care gestionează activitatea Casei Experimentelor au încheiat un acord de parteneriat cu nr. de înregistrare 1296/21.10.2016 care are ca obiect asocierea în parteneriat în vederea realizării unor ateliere de lucru pentru profesori din învăţământul preuniversitar din Bucureşti, pe grupe de nivel (primar/gimnazial/liceal), având ca scop promovarea metodelor de învăţare bazate pe experiment.

Acordul se încheie pe perioada 21.10.2016 — 15.06.2017 şi prin încheierea acestui acord de parteneriat se urmăreşte sprijinul reciproc în promovarea, oganizarea şi desfăşurarea atelierelor de lucru pentru profesorii din învăţământul preunivesitar din Bucureşti.

Cadrele didactice interesate să participe la aceste ateliere se pot înscrie telefonic la numărul 0311.012.200 sau pe adresa de mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

În data de 28.10.2016 a avut loc la Casa Experimentelor din Calea Vitan 242, sector 3, primul atelier la care au participat 15 cadre didactice. Galerie foto

Altă galerie foto

Mai multe detalii despre aceste ateliere găsiţi în Fişa de identitate.