The mission of the Teacher Training Centre of Bucharest is to promote innovation and reform in education, to provide the framework for personal and professional development of the teaching staff from pre-university education, according to professional competencies established by quality and professional standards for teachers, and in compliance with national and European policies and strategies for education.

2019 - 2020

Ca urmare a procedurii operaționale nr. 1213/04.10.2016, a CCD București, privind activitățile metodice – științifice – culturale în parteneriat cu unități de învățământ, revizia 4, înregistrată cu nr. 1393/02.10.2019, în acest an unitățile de învățământ își preînscriu propunerile de activități pe care le doresc realizate în parteneriat cu instituția noastră.

Ca urmare a acestei prevederi, CCD București va posta pe site-ul www.ccd-bucuresti.org lista activităților preînscrise pe semestrul I. Preînscrierea nu asigură încheierea parteneriatului cu CCD București decât dacă sunt respectate toate celelalte prevederi ale procedurii menționate anterior.
De asemenea, pentru anul școlar 2019-2020 s-a organizat rețeaua de filiale ale Casei Corpului Didactic a Municipiului București, care funcționează ca Centre de formare profesională, fiind înscrise 53 de unitați de învățământ preuniversitar. Prin urmare, semestrial, CCD București va posta pe site-ul www.ccd-bucuresti.org Raportul privind activitatea filialelor și desfășurarea simpozioanelor în parteneriat cu CCD București.

PROCEDURA OPERAŢIONALĂ PRIVIND ACTIVITĂŢILE METODICE-ŞTIINŢIFICE-CULTURALE ÎN PARTENERIAT UNITĂŢI DE ÎNVĂŢĂMÂNT- CASA CORPULUI DIDACTIC BUCUREŞTI (Revizie 4 a procedurii 1213/04.10.2016)

Completarea online a chestionarului de preînscriere https://goo.gl/forms/q0AptHRt5IUriPw52 conform calendarului stabilit

Anexele în format editabil (descărcați)

 

2018 - 2019

Tabel cu ACTIVITĂŢILE METODICE-ŞTIINŢIFICE-CULTURALE în parteneriat unităţi de învăţământ — Casa Corpului Didactic a Municipiului Bucureşti, semestrul I, an școlar 2018-2019

Ca urmare a procedurii operaționale nr. 1213/04.10.2016, a CCD București, privind activitățile metodice – științifice – culturale în parteneriat cu unități de învățământ, revizia 3, înregistrată cu nr. 1474/26.09.2018, în acest an unitățile de învățământ își pre înscriu propunerile de activități pe care le doresc realizate în parteneriat cu instituția noastră. Ca urmare a acestei prevederi, lunar, CCD București va posta pe site-ul www.ccd-bucuresti.org lista activităților preînscrise. Preînscrierea (01.04. 2019) nu asigură încheierea parteneriatului cu CCD București decât dacă sunt respectate toate celelalte prevederi ale procedurii menționate anterior.

Ca urmare a procedurii operaționale nr. 1213/04.10.2016, a CCD București, privind activitățile metodice – științifice – culturale în parteneriat cu unități de învățământ, revizia 3, înregistrată cu nr. 1474/26.09.2018, în acest an unitățile de învățământ își pre înscriu propunerile de activități pe care le doresc realizate în parteneriat cu instituția noastră. Ca urmare a acestei prevederi, lunar, CCD București va posta pe site-ul www.ccd-bucuresti.org lista activităților preînscrise. Preînscrierea (11.02. 2019) nu asigură încheierea parteneriatului cu CCD București decât dacă sunt respectate toate celelalte prevederi ale procedurii menționate anterior.
De asemenea, pentru anul școlar 2018-2019 s-a organizat rețeaua de filiale ale Casei Corpului Didactic a Municipiului București, care funcționează ca Centre de formare profesională, fiind înscrise 52 de unitați de învățământ preuniversitar. Prin urmare, semestrial, CCD București va posta pe site-ul www.ccd-bucuresti.org Raportul privind activitatea filialelor și desfășurarea simpozioanelor în parteneriat cu CCD București.

PROCEDURA OPERAŢIONALĂ PRIVIND ACTIVITĂŢILE METODICE-ŞTIINŢIFICE-CULTURALE ÎN PARTENERIAT UNITĂŢI DE ÎNVĂŢĂMÂNT- CASA CORPULUI DIDACTIC BUCUREŞTI (Revizie 3 a procedurii 1213/04.10.2016)

Completarea online a chestionarului de preînscriere https://goo.gl/forms/q0AptHRt5IUriPw52 conform calendarului stabilit

Anexele în format editabil (DOC)

Macheta program / activitate (DOC)

Macheta poster lucrare în format editabil (PPT)

Ca urmare a procedurii operaționale nr. 1213/04.10.2016, a CCD București, privind activitățile metodice – științifice – culturale în parteneriat cu unități de învățământ, revizia 3, înregistrată cu nr. 1474/26.09.2018, în acest an unitățile de învățământ își pre înscriu propunerile de activități pe care le doresc realizate în parteneriat cu instituția noastră. Ca urmare a acestei prevederi, lunar, CCD București va posta pe site-ul www.ccd-bucuresti.org lista activităților pre înscrise. Pre înscrierea (31 octombrie 2018) nu asigură încheierea parteneriatului cu CCD București decât dacă sunt respectate toate celelalte prevederi ale procedurii menționate anterior.

Activități metodice - științifice - culturale (prezentări) 

 

2017 - 2018

Proiect calendar activităţi metodice, ştiinţifice, culturale în parteneriat unităţi de învăţământ - CCD Bucureşti

Proiect calendar (semestrul 2) activităţi metodice, ştiinţifice, culturale în parteneriat unităţi de învăţământ - CCD Bucureşti

Programul de activităţi al filialelor CCD București

AnunțProcedura operaţională privind activităţile metodice-ştiinţifice-culturale în parteneriat unităţi de învăţământ - CCD Bucureștiformular editabil anexe

Programul de activităţi reprezintă un proiect rezultat în baza propunerilor unităţilor de învăţământ - fililale ale Casei Corpului Didactic a Municipiului Bucureşti, poate suferi modificări şi completări după caz.

Unităţile de învăţământ sunt organizatorii principali, deci informaţii privind datele de desfăşurare ale activităţilor, anunţurile de înscriere/participare sunt în responsabilitatea organizatorului.

Principalul rol al CCD-Bucureşti este cel de consiliere şi monitorizare.

 

 

Vă rugăm să completați formularul online de la adresa: https://goo.gl/forms/aQPdoBtO2L8ZtAxx2 de către directorul unității de învățământ (reprezentând punctul de vedere instituţional asupra nevoii de formare a personalului angajat la nivelul unității), precum și de alte categorii de personal din unitate în cadrul studiului ”Analiză de nevoi de formare în reţeaua unităţilor de învățământ din municipiul București”.
Eventuale sesizări și completări vor fi transmise pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Vă mulţumim pentru sprijinul acordat!

 

Parteneriate cu unitățile de învățământ pentru organizarea și desfășurarea activităților metodice-științifice-culturale

1 Adresa către unitățile de învățământ cu privire la procedura operațională pentru constituirea calendarului anual de activităţi din aria de activitate metodică-ştiinţifică-culturală (simpozioane, conferinţe, sesiuni de comunicări, altele)

2 Procedura operațională nr. 1213 privind activitățile metodice-științifice-culturale în parteneriat cu Casa Corpului Didactic a Municipiului București

3 Anexe la procedura nr. 1213 în format editabil  pentru înscrierea, organizarea, desfăşurarea activităţilor din aria de activitate metodică-ştiinţifică-culturală (simpozioane, conferinţe, sesiuni de comunicări, altele)

 

 

Tabel cu unitățile de învățământ 2 care organizează activități metodice-științifice-culturale în anul școlar 2016-2017

Tabel cu unitățile de învățământ 1 care organizează activități metodice-științifice-culturale în anul școlar 2016-2017

Calendarul semestrului II al activităților metodice-științifice-culturale