Misiunea Casei Corpului Didactic a Municipiului Bucureşti este promovarea inovaţiei şi a reformei în educaţie, asigurarea cadrului pentru dezvoltarea instituţională a unităţilor de învăţământ preuniversitar, pentru dezvoltarea personală şi în profesie a personalului încadrat, în corelaţie cu standardele ocupaţionale şi de formare continuă, cu standardele de calitate şi cu sistemul competenţelor profesionale şi transversale necesare evoluţiei în cariera didactică, precum şi în conformitate cu politicile şi strategiile naţionale şi europene în domeniul educaţiei.

Joi, 15 octombrie 2020, ora 10.00, se va desfășura, în format online, pe platforma Google Meet, Consfătuirea profesorilor documentariști din Centrele de Documentare și Informare din Municipiul București.
Linkul de conectare se va trimite în dimineața zilei 15 octombrie.
Profesorii documentariști nou angajați sau cei care și-au schimbat adresa de email, sunt rugați să trimită mesaj pentru a putea fi adăugați în baza de date la adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.