Misiunea Casei Corpului Didactic a Municipiului Bucureşti este promovarea inovaţiei şi a reformei în educaţie, asigurarea cadrului pentru dezvoltarea instituţională a unităţilor de învăţământ preuniversitar, pentru dezvoltarea personală şi în profesie a personalului încadrat, în corelaţie cu standardele ocupaţionale şi de formare continuă, cu standardele de calitate şi cu sistemul competenţelor profesionale şi transversale necesare evoluţiei în cariera didactică, precum şi în conformitate cu politicile şi strategiile naţionale şi europene în domeniul educaţiei.

Casa Corpului Didactic București lansează un nou Apel de selecție pentru seria 3 de formare în cadrul programului PROF IV - Coaching în procesul de predare-învățare-evaluare în context blended-learning

Toate precizările necesare în vederea înscrierii la program le găsiți în Adresa Apel anexată. Rugăm să urmați întocmai etapele de înscriere cu respectarea termenelor indicate. (anexa 1anexa 2anexa 3cerere) (click pe link)

Precizări! Pentru menținerea acurateței datelor este necesar să vă conectați la o adresă validă de gmail înainte de accesarea formularului.

Anexele se descarcă în calculator, se completează de către fiecare solicitant, se scanează apoi într-un singur fișier pdf, conform anunțului de mai jos.

Înscrieri program avizat: ȘCOLI VERZI PENTRU UN VIITOR SUSTENABIL

Înscrieri pentru programul acreditat Digitalizarea în evaluarea competențelor elevilor

Vă transmitem Oferta de programe de formare continuă a Casei Corpului Didactic a Municipiului București, an școlar 2023-2024

Înscrieri program avizat: COACHING PENTRU DEZVOLTARE PROFESIONALĂ ÎN EDUCAȚIE

În contextul Zilei Mondiale a Poeziei, sărbătorită în fiecare an în ziua de 21 martie, pregătim o ediție specială a revistei Atelier Didactic dedicată bunelor practici din școli, din acest an școlar sau din anii școlari anteriori, care au ca scop stimularea interesului elevilor pentru scrierea creativă și pentru poezie, ca parte a patrimoniului cultural național și mondial.
Vă invităm să contribuiți cu exemple de activități desfășurate la nivelul clasei, respectiv la nivelul școlii. În descrierea activităților, vă rugăm să precizați: titlul, obiectivele urmărite, participanții, resursele necesare, modalitatea de desfășurare.
Materialele (text și fotografii) vor fi trimise prin email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. până joi, 28 martie 2024.
Vă așteptăm!

În contextul Zilei Mondiale a Apei, vă invităm să participați la activitățile organizate de instituția noastră sub patronajul CNR UNESCO, în parteneriat cu Facultatea de Geografie, Muzeul Municipiului București și Casa Corpului Didactic Buzău: Conferința online "Apă pentru viitor: gestionarea și protecția resurselor în era schimbărilor climatice”, ce va avea loc vineri, 22 martie 2024, interval orar 12:00-14:00;

Anunț cercul pedagogic al profesorilor documentariști

 

Înscrieri program avizat: COMUNICARE EDUCAȚIONALĂ

Vă anunțăm că se prelungește perioada de înscrieri la acest program de formare până la data de 22.03.2024, ora 14.
Formularul de înscrieri va rămâne deschis iar cursanții care-l vor accesa după această dată vor fi cuprinși într-o altă serie de formare (dacă numărul de cursanți este corespunzător formării unei grupe).

Anunț plata cu cardul de primă didactică