Misiunea Casei Corpului Didactic a Municipiului Bucureşti este promovarea inovaţiei şi a reformei în educaţie, asigurarea cadrului pentru dezvoltarea instituţională a unităţilor de învăţământ preuniversitar, pentru dezvoltarea personală şi în profesie a personalului încadrat, în corelaţie cu standardele ocupaţionale şi de formare continuă, cu standardele de calitate şi cu sistemul competenţelor profesionale şi transversale necesare evoluţiei în cariera didactică, precum şi în conformitate cu politicile şi strategiile naţionale şi europene în domeniul educaţiei.

În atenția cadrelor didactice/ personalului didactic auxiliar

Casa Corpului Didactic a Municipiului București pregătește numărul de primăvară al revistei online Atelier Didactic. În perioada 11-25 martie așteptăm materialele dumneavoastră pe teme de educație, proiecte, diseminare de activități etc. la adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. .
Informații legate de regulile de tehnoredactare puteți găsi pe site-ul nostru, la rubrica Revista online. (www.ccd-bucuresti.org)