Misiunea Casei Corpului Didactic a Municipiului Bucureşti este promovarea inovaţiei şi a reformei în educaţie, asigurarea cadrului pentru dezvoltarea instituţională a unităţilor de învăţământ preuniversitar, pentru dezvoltarea personală şi în profesie a personalului încadrat, în corelaţie cu standardele ocupaţionale şi de formare continuă, cu standardele de calitate şi cu sistemul competenţelor profesionale şi transversale necesare evoluţiei în cariera didactică, precum şi în conformitate cu politicile şi strategiile naţionale şi europene în domeniul educaţiei.

În urma comasării Liceului Tehnologic ”Nicolae Teclu” cu Colegiul Tehnic ”Mihai Bravu” din sectorul 3, fondul de carte al bibliotecii ”N. Teclu” nu poate fi preluat de noua unitate școlară, din cauza lipsei de spațiu și a numărului mare de volume pe care îl deține deja.
Fondul de carte al bibliotecii Liceului Tehnologic ”Nicolae Teclu” este de 25.000 de volume, cărți în stare bună, depozitate corespunzător.

Ne adresăm unităților școlare care doresc să-și completeze fondul de carte și care dispun de spațiu de depozitare.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să luați legătura cu dna Laura Rudeanu, coordonator al bibliotecilor școlare, de la Casa Corpului Didactic a Municipiului București:
Date de contact:
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. Telefon: 0740.317.554