Misiunea Casei Corpului Didactic a Municipiului Bucureşti este promovarea inovaţiei şi a reformei în educaţie, asigurarea cadrului pentru dezvoltarea instituţională a unităţilor de învăţământ preuniversitar, pentru dezvoltarea personală şi în profesie a personalului încadrat, în corelaţie cu standardele ocupaţionale şi de formare continuă, cu standardele de calitate şi cu sistemul competenţelor profesionale şi transversale necesare evoluţiei în cariera didactică, precum şi în conformitate cu politicile şi strategiile naţionale şi europene în domeniul educaţiei.

În perioada 7-8 septembrie 2017 se va desfăşura programul de formare Abilitarea curnculara a cadrelor didactice din învăţământul primar pentru clasa pregătitoare, adresat cadrelor didactice care vor prelua clasa pregătitoare în acest an şcolar şi care nu au participat la niciun program deformare pentru clasa pregătitoare în perioada 2012-2017.

Program şi locaţii:
7 septembrie 2017 (9-17) — Colegiul Naţional Mihai Viteazul
8 septembrie 2017 (9-17) — Şcoala Gimnazială nr 195

Participanţii vor aduce următoarele documente: copie xerox după cartea de identitate, adeverinţă de la unitatea de învăţământ din care să reiasă încadrarea la clasa pregătitoare pentru anul şcolar 2017-2018 şi faptul că nu a mai participat la niciun program de formare pentru clasa pregătitoare.

Persoană de contact: Gabriela Bărbulescu (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.)