Misiunea Casei Corpului Didactic a Municipiului Bucureşti este promovarea inovaţiei şi a reformei în educaţie, asigurarea cadrului pentru dezvoltarea instituţională a unităţilor de învăţământ preuniversitar, pentru dezvoltarea personală şi în profesie a personalului încadrat, în corelaţie cu standardele ocupaţionale şi de formare continuă, cu standardele de calitate şi cu sistemul competenţelor profesionale şi transversale necesare evoluţiei în cariera didactică, precum şi în conformitate cu politicile şi strategiile naţionale şi europene în domeniul educaţiei.

Casa Corpului Didactic a Municipiului București, anunță înscrierea pentru programele de formare acreditate:

1. Managementul proiectelor educaționale, blended learning, 20 CPT, cost : 280 lei
Grup țintă : personal didactic și didactic auxiliar; 1 grupă – 25 locuri
Calendar estimativ de formare față în față : 9-14 martie 2018 +sesiuni online pe platforma E-learning
Termen inscrieri: vineri, 2 martie 2018, pe siteul CCD Bucuresti, la rubrica Cursuri > Inscrieri online > Cursuri acreditate — formularul online de înscriere se află pe fișa cursului.

2. Educație interculturală pentru o școală nouă, blended learning, 15 CPT, cost 220 lei
Grup țintă: personal didactic / 1 grupă-25 locuri
Calendar estimativ de formare fata în fata : 12-18 martie 2018+ sesiuni online pe platforma E-learning
Termen inscrieri: vineri 9 martie 2018, pe siteul CCD București la rubrica Cursuri > Inscrieri online > Cursuri acreditate — formularul online de înscriere se află pe fișa cursului.

Notă: Ambele programe sunt punctate in Dosarul pentru Corpul Național al Expertilor in Management Educational .
Participanții selectati vor fi înștiințati pe emailul personal, după terminarea perioadei de inscriere

În cadrul bunei colaborări pe care o avem cu Universitatea din București, vă invităm să contribuiți, prin răspunsurile dumneavoastră, la fundamentarea unui studiu realizat in cadrul proiectului cu titlul „Starea de bine la școală”. Scopul chestionarului este acela de a colecta informații cu privire la starea de bine a profesorilor.


Chestionarul se poate accesa aici.

Împreună cu Facultatea de Psihologie și Științele Educației, instituție care a realizat chestionarul, CCD-București vă mulțumește anticipat pentru contribuția dumneavoastră la realizarea studiului.

Formare continuă în cadru nonformal:

Workshop "ABORDAREA UNITARĂ A DIVERSITĂȚII CULTURALE ÎN ȘCOLILE EUROPENE"

TURCIA (ISTANBUL) / 30 Martie – 03 aprilie 2018

În cadrul parteneriatului dintre Casa Corpului Didactic București și Institutul Cervante, București vă invităm să participați la Întâlnirea Profesorilor de limbă spaniolă - București 2018, care va avea loc în zilele de 23 și 24 martie 2018, la sediul Institutului Cervantes din București, adresată tuturor profesorilor de spaniola care își desfășoară activitatea în România. Prezentarea, programul și atelierele didactice ale întâlnirii.

În perioada 5-9 februarie 2018, un grup de profesori de la Casa Corpului Didactic a Municipiului București a efectuat o vizită la Trieste, cu ocazia organizării și desfășurării, în cooperare cu Istituto Comprensivo „Marco Polo” din Trieste, a seminarului educațional „Educational Values in the European Schools” Evenimentul este consemnat de către Consulatul General al României la Trieste. (fotocronică)

Revitalizarea sentimentului patriotic şi a identităţii naţionale. (Eveniment - Curierul Naţional)

Festivalul Național de Teatru pentru elevi "George Constantin" — ediția 2018

 

Workshop directori din sectoarele 5 și 6 — ”Proiectarea documentelor manageriale la nivelul unităților din învățământul preuniversitar – exemple de bune practici

(galerie foto)

Conferința "Atașamentul Părinte - Copil, baza relațiilor sănătoase", 17-18 februarie 2018, Muzeul Țăranului Român, București

(detalii conferință)

Combinații secrete Windows (32 shortcut keys) utile în activitatea de fiecare zi cu computerul !

Puteți vizualiza și în format youtube accesând butonul youtube din player-ul video, precum și să transmiteți prietenilor pe rețelele de socializare ! Vizionare plăcută !